Coaching&Training

Coaching en Begleiding

Een pas op de plaats

In een persoonlijk coachgesprek van 1,5 uur stellen we samen vast wat jij nu, op dit moment nodig hebt om verder te komen. Resultaat is een helder plan van aanpak! We maken een afspraak op een plaats die voor jou prettig is.

€ 147,00

*als je een vervolgafspraak maakt of een andere dienst koopt, dan betaal je € 47,- incl. btw

Ja graag, dit heb ik nodig!

Zien en doen wat werkt!

Leren hoe te kijken naar jezelf en naar jouw communicatie. Leren zien hoe je leerling communiceert en ontdekken wat hij of zij nodig heeft. Leren vragen stellen die je inzicht geven en mogelijkheden bieden om leerlingen nog beter te helpen.
Een compleet traject waarbij jouw ontwikkelvraag centraal staat. In totaal 4 gesprekken op een plaats die voor jou prettig is, 3 opnames bij jou op school en uitgebreide analyse met al je ontwikkelpunten.

€ 997,00    tijdelijk voor € 899,00

Ja ik wil weten wat dit voor mij oplevert!

Coachtraject

In vijf persoonlijk coachgesprekken van 1,5 uur gaan we samen aan de slag met jouw vraag of zorg. Ik help je om je vraag helder te krijgen en we zetten in overleg een coachtraject op. Gedurende dit traject van 3 maanden hebben we een vastellingsgesprek, drie gesprekken waarin je van mij duwtjes krijgt om in beweging te komen en een evaluatiegesprek.  Mijn ervaring is, dat je met deze 5 gesprekken weer verder kunt! We maken een afspraak op een plaats die voor jou prettig is.

€ 597,00

Ja graag, ik wil een afspraak!

Videofeedback Analyse-Online coaching

Kom erachter wat er goed gaat in de communicatie tussen jou en je klas en hoe je dit kunt inzetten om contact te verbeteren op momenten dat het niet gaat zoals je wilt. Online bespreken we jouw eigen opnamen. Drie gesprekken waarin we jouw ontwikkelvraag vaststellen, je filmmomenten bespreken en je vervolgstappen uitzetten.

€ 247,00 incl.btw  tijdelijk voor € 198,00

Ja dit is iets voor mij!