Over mij
Waarom zou je met mij willen werken?

Coachen en begeleiden van leraren doe ik met dezelfde passie als lesgeven.  Ik vind het belangrijk dat jij als leraar je goed voelt. Dat je je sterke kwaliteiten en talenten gebruikt om leerlingen te inspireren. Ik weet hoe belangrijk het is dat je je gewaardeerd voelt.

Ik stel je vragen vanuit een respectvolle, nieuwsgierig houding, ik prikkel je om na te denken en daag je uit te zien en te voelen wat er nodig is om jouw excellentie te vinden.

Klinkt dit goed voor je? Ben je toe aan een coach die jou echt in beweging krijgt? Heb je een duwtje nodig?  Laten we dan snel eens een koffie drinken!

Altijd heb ik met hart en ziel met klassen en voor leerlingen gewerkt als leraar Nederlands en Duits. Ruim 25 jaar heb ik dit gedaan en voornamelijk in het beroepsonderwijs. Ik heb echt een zwak voor leerlingen met een speciale leerbehoefte, en die zijn er nogal wat binnen het VMBO en MBO, vooral na invoering van de Wet op Passend Onderwijs. Ik heb het altijd als een topsport beschouwd om juist deze leerling te helpen zien dat hij of zij waardevol is en zette al mijn vaardigheden in om hem of haar  met een diploma of certificaat de school te zien verlaten.

Tegenwoordig ben ik zelfstandig leraar, begeleider en coach.  Ik begeleid nog steeds jongeren met een speciale leerbehoefte, maar zeker zo belangrijk vind ik het om leraren te helpen zien wat de leerling nodig heeft. Alleen op die manier krijgt iedere leerling het onderwijs wat bij hem past.

En hoe meer leraren ik kan helpen hierbij, des te meer leerlingen hiervan gaan profiteren!

ontvang ook mijn meesterlijke tips!