Poe… ik ben aan vakantie toe!
24 december 2016
Senior Leraren: wat kun je van ze leren?
24 april 2017
Poe… ik ben aan vakantie toe!
24 december 2016
Senior Leraren: wat kun je van ze leren?
24 april 2017
Toon alles

Vanaf nu pak ik het anders aan!

na de schoolvakantie

… hoe vaak heb ik me dit voorgenomen na de vakantie?!
Allereerst de beste wensen en een fantastisch Nieuwjaar! En welkom op mijn kersverse nieuwe website, die eindelijk de lucht in mag….!

Hoe start jij dit jaar, na de kerstvakantie? Hoe is het met jouw energie? Batterij weer opgeladen?
Heb je stiekem ook al afspraken met jezelf over zaken die anders moeten? Vaker NEE zeggen? Nu écht geen werk meer mee naar huis?
Er is weer veel te doen over de grote werkdruk in onderwijsland en ik met je zeggen, dat ik me daarover regelmatig zorgen maak. Niet alleen om de leraren, maar ook om de leerlingen die de dupe zijn van een collega die uitvalt.

In de categorie Downloads kun je gratis het werkboek “Jouw Maandelijkse Move” downloaden, waarmee je leert om op een andere manier naar jezelf en je leerling te kijken. Elke maand noteer je een of meer dingen die je opgevallen zijn, of die je gedaan hebt om het anders dan anders te doen. Elke maand een uitdagende vraag of nadenker… Dit helpt je om meer bewust te worden van jouw rol en je taak als leraar.

Mijn missie is helder: ik wil dat alle leerlingen en studenten inspirerend onderwijs krijgen, zodat ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Ik wil daarom leraren helpen om inspirerend onderwijs te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *